Suport pentru Angajati

Servicii de Suport pentru Angajatii Dumneavoastra

Chiar si cei mai modesti angajati isi doresc sa simta ca sunt apreciati la locul de munca. Este un aspect inerent al naturii umane. Cand neglijezi performanta unui angajat, nearatandu-i ca ii pretuiesti munca bine facuta, il demotivezi.

Pentru a veni in sprijinul beneficiarilor nostri, cu precadere a angajatilor acestora, am suplimentat gama de servicii pe care vi le oferim: suport pentru angajati, presupunand curatenie autoturism, cumparaturi pentru angajati si curatare haine.

Multi isi pot da demisia din cauza lipsei de compatibilitate cu structurile manageriale, din lipsa de apreciere a muncii lor, sau din cauza culturii "profitului", care ii transforma pe angajati in sclavii task-urilor si a orelor lucrate peste program. Pentru a ii pastra alaturi pe oamenii de incredere, trebuie sa nu uitam ca si ziua lor are doar 24 de ore si ca oamenii au nevoie de motivare si de exemple pozitive la job.

Acest tip de support angajati pe care il oferim, are ca scop dezvoltarea relatiilor si economisirea timpului. Rezolvam in special activitatile care va pot ocupa mult timp, mai ales activitatile de curatenie. Scopul final este ca stresul cu alte activitati, pe langa programul de munca, sa nu existe.