Servicii Tehnice

Pentru a asigura o disponibilitate crescuta a sistemelor dvs. tehnice, este important sa luati in considerare atat cerintele specifice sectorului cat si natura sistemelor tehnice individuale.

Recomandam, ca si in cazul curateniei, abordarea preventiva, pentru limitarea incidentelor ce va pot pune in pericol buna desfasurare a activitatii.

Avem toate dotarile si echipamentele ce ne permit sa facem aceste lucruri, de la spatii de depozitare dedicate, ce pot fi configurate in functie de dorinta clientului, la echipamente de ridicat si manipulat si, nu in ultimul rand, la capitalul uman de cea mai buna calitate.

Serviciile tehnice includ urmatoarele:

  • Mentenanta tehnica a instalatiilor electrice, sanitare, termice, de climatizare si ventilatie;
  • Lacatuserie: mentenanta, inlocuire sau reparatii;
  • Putem asigura personal dedicat pentru supravegherea instalatiilor si achipamentelor (electricieni, instalatori, fochisti etc.) la cererea beneficiarului program 8/24 sau 24/24;
  • Lucrari de instalatii sanitare, termice si electrice;
  • Finisaje interioare si exterioare;
  • Verificari tehnice periodice.

Mentinem un nivel crescut de calitate si indeplinim cu strictete cerintele legislatiei in domeniu, prin asigurarea managementului calitatii pe computer si prin pregatirea initiala si ulterioara a personalului. Va puteti baza pe o neutralitate completa atunci cand contractati operatiunile noastre tehnice. Lucram independent de producatori si lucram exclusiv in interesul dvs.

Echipele noastre lucreaza 365 zile/an, 24/24h,7 zile/saptamana, precum si in zilele de sarbatoare, cu taxe speciale. Comunicarea eficienta si deschiderea fata de nevoile dumneavoastra, dublate de creativitate si versatilitate sunt secretele cu ajutorul carora va putem oferi profesionalism si inalta calitate.