Istoria Companiei Noastre

Infiintata in 2015, ProLogicFM beneficiaza de personal, cu experienta indelungata, in toate domeniile in care activeaza.

2015 - Anul in care, cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, managementul firmei, duce mai departe prestarea excelenta a serviciilor oferite, facand acest lucru cu pasiune si dedicatie. ProLogicFM a aparut, nu ca furnizor de servicii, ci ca si partener al celor ce necesita servicii de calitate.

2016 - Datorita profesionalismului si notorietatii, am reusit ca, intr-un an de la infiintare, sa gestionam peste 220 de locatii la nivel national. Clientii nostri sunt firme de top, din domenii variate de activitate cum ar fi: bancar, medical, industrial, office, retail si altele.

2017 - Lansarea platfomei online, prin care fiecare client poate vedea istoricul lucrarilor, insotite de procese verbale, factura si poze, precum si status-ul lucrarilor actuale cu poze pe etape, comentarii, precum si alte informatii necesare.
Platforma va fi permanent imbunatatita astfel incat clientii nostrii sa afle in timp real detaliile de care sunt interesati.
Totodata, pe platforma, clientii nostrii pot urmarii evolutia ProLogicFM, urmarind portofoliul de clienti si testimonialele acestora.

2018 - Vom aduce cu siguranta noutati interesante, pentru ca inovatia este pe primul plan.